Een internet bedrijf

Kriga ontwikkeld concepten op het internet. We beheren een aantal websites die wij exploiteren voor affiliatie marketing, lead generatie en advertentie marketing.

Via een uitgebreid netwerk van sites en partners trachten we bezoekers te informeren en te helpen met hun problemen door hen bijvoorbeeld in contact te stellen met de juiste experts.

Affiliate marketing

computer-leesbrilVia een aantal sites promoten wij diensten of producten met behulp van een tussenpersoon. Dankzij deze tussenpersoon werken we samen met honderden partners in verschillende branches: financiën, verzekeringen, bouwsector, … Een aantal partners kan je terugvinden op deze pagina.

Lead marketing

Beantwoorden van vragen via onze informatieve websites is één taak die wij zo goed als mogelijk trachten te vervullen. Daarnaast trachten wij ook middels deze sites bezoekers in contact te brengen met leveranciers waar zijn naar op zoek zijn.
Het voordeel voor bedrijven is dat zij direct in contact komen met een geïnteresseerd doelpubliek. Het voordeel van onze bezoekers is dat zij meerdere bedrijven kunnen vergelijken en beoordelen.

Advertentie marketing

Heel vaak adverteren relevante bedrijven op onze websites. Dit kan gebeuren middels een automatisch proces, maar ook een rechtstreekse samenwerking met een bedrijf die interesse heeft om te adverteren op één of meerdere van onze sites.