Diensten: Een overzicht

Oplossingen voor KMO's

Freelance administratie / Virtueel assistent

Administratieve ondersteuning kan veel inhouden. Gelet op mijn ervaring in boekhoudkantoren, heb ik een zeer goed idee wat er allemaal bij komt kijken. Graag wil ik u als zelfstandige of bedrijfsleider van een KMO onderneming hierbij assisteren. Ik gebruik hiervoor mijn eigen tools, en ben altijd bereid nieuwe tools te leren gebruiken!

 

Enkele uren per week kan voor u al een grote impact hebben. Zeker als het gaat om taken die je zelf niet graag doet. Op die manier kan je meer tijd overhouden om bezig te zijn met de groei van je bedrijf. 

 

Ik kan (administratieve) ondersteuning bieden op veel vlakken: Bijhouden van betalingen, verwerking en voorbereiding betaling van facturen, ondersteuning bij kleine taken, data entry, nalezen documenten of offertes, bijstand bij marketing, enz … 

 

Website ontwikkeling voor KMO’s

Online aanwezigheid is voor elke onderneming belangrijk geworden. Helaas is daar niet altijd het budget voor. Daar wil ik graag bij helpen door een budgetvriendelijke website voor jouw bedrijf te lanceren!

 

In eerste instantie luister ik naar uw wensen om te kunnen bepalen wat de verwachtingen zijn (en of deze aansluiten bij de dienst die ik wil leveren). Wanneer je alle teksten en afbeeldingen doorstuurt ga ik aan de slag om op basis van uw noden een budgetvriendelijke website online te zetten.

 

In tegenstelling tot veel webdesigners starten we niet vanaf nul, maar gaan we eerder op zoek naar oplossingen om de kostprijs zo laag mogelijk te houden. Op die manier is je onderneming online aanwezig, en kunnen je klanten ook je website bezoeken!

Copywriting / Content writer 

Een creatieve bezigheid is altijd welkom en met content schrijven wordt daar wel een invulling aan gegeven. Als tekstschrijver ben ik niet noodzakelijk gespecialiseerd in reclameteksten maar is mijn voldoening groter om informatieve teksten te schrijven. Dat helpt online bezoekers verder en zorgt dus ongetwijfeld ook voor een impact!

 

Ben je boekhouder of accountant?  Je hebt een mooie website, maar geen tijd om artikels te schrijven?  Daar kan ik wel bij helpen! Interessante artikels op je website zorgt immers voor nieuwe bezoekers (meer zichtbaarheid) en potentieel nieuwe klanten.

 

Aangezien ik zelf actief ben in de boekhoudsector zit ik boordevol ideeën en heb ik wel enkele ideetjes om te starten!

Junior .NET developer

Programmeren heb ik altijd fascinerend gevonden. Daarom heb ik uiteindelijk besloten om hiervan een opleiding te volgen om te weten te komen wat er allemaal bij komt kijken.

 

 

Ik kan ingezet worden als junior developer bij relatief kleine projecten. Ik heb een basis in Python en daarvoor het certificaat “PCEP – Certified Entry-Level Python Programmer” behaalt. Naast Python heb ik ook leren werken met .NET in de programmeertaal C#.

 

KMO’s met kleine programmeernoden kunnen ook gerust beroep doen op mijn diensten als junior developer. Ik hou ervan om repetitieve zaken te automatiseren en dit probleem op te lossen met een eigen programma!