Over mij

Hallo!

Fiscaliteit en IT zijn twee sectoren die mij altijd hebben geboeid. Uiteindelijk is de keuze toch gevallen op accountancy-fiscaliteit en ben ik zo in 2007 mijn carrière gestart in een boekhoudkantoor.

 

Intussen ben ik al meer dan 15 jaar actief in de boekhoudsector en begeleid ik KMO’s (zowel eenmanszaken als vennootschappen) bij hun boekhouding en administratie.

 

Op die manier is ook mijn interesse in het ondernemerschap flink gegroeid en ben ik zelf ondernemer in bijberoep geworden met Kriga. Daarmee kon ik dan werken aan mijn tweede passie: websites maken.

 

Ik werk al 10 jaar op eigen tempo aan mijn eigen onderneming en heb hierdoor expertise kunnen opdoen in diverse gebieden.

Mij beter leren kennen?

Wie mij graag beter wil leren kennen nodig ik graag uit om contact op te nemen.

Je zal dan al snel merken dat ik eerder introvert ben, maar graag meedenk en oplossingen probeert aan te reiken.
Ik ben leergierig en zoek dingen dan ook graag uit!  Deze kwaliteit is altijd handig als er zich kleine IT-problemen voordoen.

Nood aan ondersteuning?

Door mijn ervaring als ondernemer en als dossierbeheerder in een accountancy kantoor weet ik dat groeiende ondernemingen nood hebben aan iemand die administratief kan begeleiden.

 

Een business runnen en administratie zijn twee compleet verschillende zaken. Wellicht remt administratie de groei van je zaak af omdat het zoveel tijd kost?

 

Als virtueel medewerker wil ik jou helpen om tijd uit te sparen, zodat je de focus meer op de groei van je onderneming kan leggen. Elke ondernemer heeft andere noden dus zal een kennismakinggesprek duidelijkheid scheppen hoe ik jou kan bijstaan.

Virtueel medewerker?

Virtueel? Dat klopt. Ik werk als “medewerker in de cloud” online vanuit mijn eigen werkplek op momenten waar dat bij mij het best past. Doorgaans zal dit ’s avonds en in het weekend zijn.Ik ontvang dan ook het liefst opdrachten die ik zelfstandig kan uitvoeren, zonder dat we op elkaars input moeten wachten. Wij houden natuurlijk altijd contact: via mail, telefonisch, via bepaalde tools, enz… Idealiter houden we op bepaalde momenten een overleg waar we elkaars vragen kunnen behandelen.

Jij bent boekhouder of Accountant?

Dan kan jij misschien driedubbel profiteren van mijn expertises.


 

Met mijn ervaring in boekhoudkantoren ben ik snel inzetbaar om bij te springen op verschillende gebieden. Lees gerust even verder.

Input en Administratie

Ik kan als externe partij de boekhouding van jouw kantoor bijhouden. Zo kan jij volledig focussen op jouw personeel, jouw klanten en je eigen werk-/privé balans.

 

“Een boekhouder doet zijn eigen boekhouding als laatste”. Ik weet dat deze uitdrukking klopt 😉. Als externe medewerker die los staat van jouw personeel voelt het voor jou veel beter om dit uit handen te geven.

Optioneel kan ik uitzonderlijk eens bijspringen als er een tijdelijk personeelstekort is.

Website onderhoud

Een website hebben als boekhouder / accountant is belangrijk, al was het maar als visitekaartje om potentiële klanten te laten zien waar jouw kantoor gelegen is.

Is je website al enkele jaren oud? Dan is de tijd misschien gekomen om deze van een frisse look te voorzien. Daar wil ik graag bij helpen!

Tekstschrijver

Ik heb jaren ervaring met het schrijven van informatieve teksten. Combineer dat met mijn ervaring in de boekhoudsector en wat krijg je dan?  Iemand die weet hoe je saaie fiscale topics toch op een menselijke manier kan vertalen.

 

Jouw website verder aanvullen met artikels? Daar kan ik eveneens bij helpen. Als ondernemer weet ik zelf welke inhoud het meest gezocht wordt, en wat dus nuttig kan zijn voor jouw bezoekers.

Is je interesse gewekt? Laten we samen uitdokteren hoe ik je het best tijd kan besparen!

Tijdlijn

2023

C# programmeur - Opleiding

In 2023 voltooide ik een tweejarige cursus "C# Programmeur" bij Syntra West. Programmeren boeit me uitermate en dankzij deze avondcursus kon ik mij daar meer in verdiepen.

2023

In 2023 lanceerde ik mijn eigen kleurboek. Deze kan gekocht worden op Amazon. Met dit leuke project wou ik meer leren over het publiceren van een boek.

PCEP – Certified Entry-Level Python Programmer
2021

PCEP – Certified Entry-Level Python Programmer

In 2021 heb ik het examen afgelegd van het Python Institute. Na een paar lange maanden zelfstudie heb ik hiermee zonder problemen het certificaat van "Entry Level" programmeur behaalt.

2013

Oprichting Kriga

In 2013 heb ik de stap gezet en Kriga opgericht. Met Kriga heb ik webconcepten opgezet in eigen beheer (SEO, SEA, affiliatie marketing, content marketing, ...) en een handvol klanten administratief geholpen.

Syntra Midden-Vlaanderen logo
2010

Fiscalist - Opleiding

In 2010 voltooide ik een tweejarige opleiding "Fiscalist" te Syntra. In deze avondopleiding kon ik mij verder verdiepen in fiscale aspecten zoals BTW, personenbelasting, vennootschapsbelasting, ...

2009

Nieuwe Werkgever

Na mijn eerste ervaring ben ik naar een ander accountantskantoor overgestapt waar ik al ruim 15 jaar werk. Daar heb ik alle kansen met plezier benut om senior dossierbeheerder te kunnen worden.

2007

Bachelor Accountancy-Fiscaliteit

Voltooide studies in de richting Accountancy-Fiscaliteit op de Hogeschool te Gent

2007

Eerste werkervaring

Nog voor ik effectief mijn diploma had ontvangen mocht ik al starten in een accountantskantoor te Zwijnaarde. Daar heb ik mijn eerste werkervaring opgedaan als junior dossierbeheerder.