Domeinnamen te koop

Een goede start met een website begint met een goede domeinnaam. Een domeinnaam moet makkelijk te onthouden zijn, ze moet relevant zijn aan het onderwerp van de site en vormt de basis van je website. Er zijn tal van voordelen verbonden aan het bezitten van een unieke domeinnaam.

Zo helpt een domeinnaam bijvoorbeeld mee aan je SEO (zoekmachine optimalisatie) wanneer een belangrijk zoekwoord deel uitmaakt van de domeinnaam. Het moet je bezoekers ook in staat stellen om te weten waarover de website gaat, nog voor ze effectief je site bezoeken. Het oogt ook professioneler voor je zaak om een domeinnaam te bezitten dat je merknaam of je bedrijfsnaam draagt. Ook kan je mailadres gekoppeld worden aan je domeinnaam.

Een extensie zal veelal duidelijk maken welk geografisch gebied aangesproken wordt (.be voor België en .nl voor Nederland). Ze zal wel niet steeds bindend zijn: met een .eu domeinnaam kan je je ook gerust beperken tot een bepaalde natie en er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen België aan te spreken.

Domeinnamen te koop

Wij bezitten zelf een kleine selectie aan domeinnamen die de moeite waard kunnen zijn om een succesvolle website op te plaatsen. Een aantal van deze domeinnamen verkopen wij omdat we geen intentie hebben om hier een geschikt project voor uit te werken. Wie interesse heeft in een domeinnaam, kan gerust contact opnemen via het contactformulier.

Kortingen zijn mogelijk bij afname van meerdere domeinnamen:

VraagprijsDomeinnaam
60,00€Buikvet.be
60,00€Buikvet.eu
50,00€Boekhouden.biz
500,00€Boekhouder.eu
30,00€Boekhoudprogramma.eu
250,00€Rokjes.eu
50,00€Schuldsaldo.eu
50,00€Woningverzekering.eu
20,00€Pelletkachels-prijzen.be
50,00€Grasrobot.eu
50,00€Grondstofprijzen.eu
80,00€Hersenschudding.eu
50,00€Hospitalisatie.eu
100,00€Raspberry.be

Wil je controleren of een bepaalde domeinnaam nog beschikbaar is? Dat kan hier.